Accueil
              
         

Signaler un contenu inaproprié.

Why?
par Franny


I know in my dreams A nice little girl Alas she can t cry Why? Her face is just screams Her mouth only swirl Why? Because she can t cry All her being seems A terrible burl Why? Because she can t cry I know in my dreams A nice little girl Alas she can t cry Why? Why? Why? Why?



Poème posté le 01/10/06


 Poète
Franny



Sa carte de visite Cliquez ici pour accéder à la carte de visite de l'artiste (Sa présentation et l'ensemble des ses créations)





.